Opsæt VPN-regler for kendte Wi-Fi-netværk

Hvis du regelmæssigt forbinder din enhed med et bestemt wi-fi-netværk, kan du forkonfigurere sikre forbindelsesindstillinger for det pågældende netværk.

Sådan konfigureres automatisk aktivering af en sikker forbindelse til kendte wi-fi-netværk:

1. Åbn VPN.
  2. Tryk på Indstillinger > Smart beskyttelse.
  3. Tryk på For kendte wi-fi netværk.

Der vises en liste over kendte wi-fi-netværk. Hvis der ikke er kendte Wi-Fi-netværk, er listen tom.

4. Vælg det Wi-Fi-netværk, som du vil konfigurere sikre forbindelsesindstillinger til.
  5. Vælg en handling for dette netværk:
    • Gør som for usikret. Når du forbinder din enhed med dette wi-fi-netværk, bruger programmet indstillingerne angivet for usikre wi-fi-netværk. Dette gælder for kendte netværk, der er usikre. Hvis netværket er sikkert, gør appen ingenting.
    • Gør forbindelsen sikker. Når du tilslutter enheden til dette wi-fi-netværk, aktiverer programmet en sikker forbindelse.
    • Gør ingenting. Når du tilslutter enheden til dette wi-fi-netværk, aktiverer programmet ikke en sikker forbindelse.
  6. Tryk på Anvend.